Overslaan en ga direct naar de inhoud

Parkmanagement

De Zwette

Het Parkmanagement is sinds oktober 2022 in handen van Sybrand Adema. Hij is enthousiast en vertelt er graag over. “Het is veelzijdig en ontzettend leuk om te doen. Ik ben namelijk niet alleen het aanspreekpunt voor iedereen, maar mag samen met anderen ook initiatieven ontplooien die goed zijn voor de mensen en de bedrijven op De Zwette.”

“Als Parkmanager van de Bedrijvenvereniging De Zwette ben ik de uitvoerder van het bestuur en de aangewezen persoon als je als bedrijf op De Zwette iets wilt weten of iets gerealiseerd wilt hebben. Ik ben te bereiken via e-mail op parkmanager@dezwette.nl en telefonisch op 06- 24 46 88 51. Ook als er knelpunten zijn kom ik in actie. Ik wijs mensen en bedrijven de weg en bemiddel en ondersteun op allerlei fronten.”

“Ik breng mensen en bedrijven met elkaar in contact en werk mee aan het ontwikkelen van ideeën die het gebied aantrekkelijker maken. Denk aan beplanting van bomen en bloemen, het aanbrengen van kunstuitingen en bewegwijzering.

”Wijzen op kansen via Nieuwsbrieven en Facebook"

“Activiteiten die door leden van de vereniging worden ontplooid maak ik via nieuwsbrieven kenbaar, in die nieuwsbrieven attendeer ik op kansen zoals bijeenkomsten, subsidies, ontwikkelingen en innovaties en samenwerkingskansen. Ook wijs ik op bedreigingen en hoe je daar het beste me om kunt gaan en vooral ook kunt voorkomen. Als het even kan nemen we het ook mee op onze eigen openbare Facebook-pagina.”

Samen werken is ontzettend belangrijk. “Want samen met elkaar maken wij er een levendig en fijn ogend gebied van waar het aantrekkelijk is om je te vestigen als ondernemer, te werken, te winkelen en bedrijven te bezoeken. Zoiets samen bereiken is gewoon ontzettend leuk, geeft enorm veel voldoening.”

Parkmanager

Sybrand Adema

parkmanager@dezwette.nl

06 - 24 46 88 51

Word lid van de Zwette

Voor alle bedrijven en winkels die zijn gevestigd op De Zwette

Op De Zwette gebeurt het

Cookie melding

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.