Overslaan en ga direct naar de inhoud

Adverteren op het ledbord

Heb je het ledbord aan de Johannes Brandsmaweg gezien? Hierop kunnen alle ondernemers van De Zwette, maar ook ondernemers of instellingen in de rest van gemeente Leeuwarden, adverteren.

Het ledbord aan de Johannes Brandsmaweg, de westelijke invalsweg van De Zwette, is in juni 2021 aangeschaft door bedrijvenvereniging De Zwette en mede betaald uit LOF-gelden. De opbrengsten vloeien terug naar de bedrijvenvereniging.

Veel passanten langs het ledbord

Dagelijks rijden er ongeveer 11.000 passanten Leeuwarden in via deze invalsweg en het ledbord met een afmeting van 4,5 x 2,5 meter is niet over het hoofd te zien.

Lichtsterkte en fossielvrije elektriciteit

Het ledbord staat aan tussen 6 en 23 uur. De lichtintensiteit van het ledbord neemt af naarmate het donkerder wordt. ’s Nachts is het ledbord uit. Op deze manier passen wij op onze omgeving. Daarnaast gebruiken we alleen fossielvrije elektriciteit, geleverd door Energie VanOns.

 

Je advertentie op het ledbord?

Wanneer je bedrijf gevestigd is in de gemeente Leeuwarden is het mogelijk om te adverteren op het ledbord. De ondernemers die zijn gevestigd op De Zwette en eventueel ook nog eens lid zijn van de bedrijvenvereniging krijgen korting op het reguliere advertentietarief.

Wil je (advertentie)materiaal aanleveren of heb je een vraag, mail dan naar ledbord@dezwette.nl

Of bel naar 058 - 30 30 494 en kies voor advertentieverkoop of voor advertentieontwerp.

Via onderstaande button kun je de mediakaart met onder andere advertentietarieven en formaten downloaden.

Word lid van de Zwette

Voor alle bedrijven en winkels die zijn gevestigd op De Zwette

Op De Zwette gebeurt het

Cookie melding

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.