Overslaan en ga direct naar de inhoud

Open Dag bij FIB

FIB Industries en FIB Beer Systems openen op vrijdag 30 juni hun deuren voor het grote publiek. Tijdens de Open Dag krijgen bezoekers tussen 13.00 en 19.00 uur een rondleiding door de fabriekshallen, waar medewerkers van de bedrijven laten zien hoe de apparaten en tankbiersystemen worden geproduceerd. Daarnaast kun je kennis maken met de interne lasschool en met bedrijven waar FIB nauw mee samenwerkt. Iedereen is welkom op de Open Dag en ook voor kinderen is er vermaak. 

FIB bestaat inmiddels al meer dan 75 jaar en is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Bovendien hebben de grote fabriekshallen een renovatie ondergaan en worden de bedrijven beschouwd als toonaangevende spelers op het gebied van apparatenbouw en tankbiersystemen. Beide bedrijven zijn gevestigd in Leeuwarden en werken samen met bedrijven in binnen- en buitenland.

FIB leidt jonge lassers op
Onlangs heeft FIB Industries een interne lasschool opgericht, waar jonge lassers binnen het bedrijf worden opgeleid door ervaren lassers. Niet alleen jong technisch talent zal dit interessant vinden, maar ook andere bedrijven en docenten van scholen zijn welkom om deel te nemen aan een van de vele rondleidingen. Op de Open Dag kunnen de bezoekers ook hun eigen las-skills laten zien, tijdens een laswedstrijd.

Ook bedrijven uit de regio
Naast het bezoeken van de fabriekshallen kunnen de bezoekers kennismaken met andere vooraanstaande bedrijven uit de regio waarmee de FIB bedrijven nauw samenwerken. Een aantal van deze bedrijven, zoals REVA Lastechniek, Jacquet Nederland, WeCobot, King Metaal Machinefabriek, Valk Welding, LAC, Applus+ RTD, Polysoude Benelux, KTF Harlingen, Metalfinish Group, Cloos Benelux en Red-D-Arc Weld Automation, zullen aanwezig zijn om te laten zien wat zij doen en hoe ze met de FIB bedrijven samenwerken. Op deze manier worden bezoekers volledig ondergedompeld in de wereld van de maakindustrie.

Vermaak voor alle leeftijden tijdens Open Dag
Tijdens de open dag is er vertier voor alle leeftijden. Zo is er een enorm springkussen voor de kleinere kinderen, zijn er op het terrein goals geplaatst om een potje te voetballen en kunnen de bezoekers laten zien hoe stabiel hun hand is tijdens het spiraalspel. Kijk voor meer informatie de websites www.fib-industries.com of www.fibbeersystems.com.

Word lid van de Zwette

Voor alle bedrijven en winkels die zijn gevestigd op De Zwette

Op De Zwette gebeurt het

Cookie melding

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.