Overslaan en ga direct naar de inhoud

Koploperproject
verduurzaming

Bijeenkomsten Koploperproject verduurzaming

Wil je je bedrijf duurzamer maken? En kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Meld je dan aan voor Koploperproject West-Fryslân! In dit Koploperproject ga je aan de slag met duurzaam ondernemen. Er wordt gekeken naar wat voor processen in jouw bedrijf de meeste impact hebben en er wordt een concreet actieplan uitgewerkt voor de komende jaren. Een uniek traject dat je samen met collega-ondernemers en onder deskundige begeleiding een flinke stap verder brengt in het toekomstbestendig maken van je bedrijf.
 
De gemeente Leeuwarden doet een stimuleringsbijdrage van € 750,- aan deelnemende bedrijven uit de gemeente Leeuwarden. Dit geld wordt beschikbaar gesteld vanuit het inflatiepakket voor ondernemers. Voor vragen over deze bijdrage kun je contact opnemen met economischezaken@leeuwarden.nl. Daarnaast kom je als deelnemer in aanmerking voor een vergoeding vanuit de voucherregeling MKB Fryslân van de provincie en SNN. Meer informatie hierover vind je via de website van SNN.
 
Nieuwsgierig? Je kunt je aanmelden voor één van de inspiratiebijeenkomsten:

  • Dinsdagavond 17 oktober via MS Teams
  • Donderdag 16 november bij koploper Technea, Pallasweg 13, Leeuwarden

Naast alle informatie over het Koploperproject, kun je bij Technea allerlei slimme oplossingen op het gebied van energie ontdekken.
 
Kick off koploperproject - meld je aan
Zodra er voldoende deelnemers zijn wordt een datum voor de kick-off gepland. Het is de bedoeling dat het project in het najaar van 2023 van start gaat. Alle informatie over het Koploperproject West-Fryslân en hoe je je aan kunt melden vind je hier!

Word lid van de Zwette

Voor alle bedrijven en winkels die zijn gevestigd op De Zwette

Op De Zwette gebeurt het

Cookie melding

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.