Overslaan en ga direct naar de inhoud

Meld je aan voor de
excursie op 14 november
met Bert Natuur!

Excursie groene bedrijventerreinen

Op dinsdag 14 november organiseren bedrijventerreinen Hemrik en De Zwette in samenwerking met Gemeente Leeuwarden van 15.00 tot 17.00 uur een excursie bij De Mannen van Staal op De Zwette en Technea op De Hemrik.
 
Het belang van vergroening van bedrijventerreinen wordt steeds duidelijker. Wateroverlast, hittestress, een gezond ecosysteem en een plezierige werkomgeving zijn allemaal factoren die van invloed zijn op De Hemrik en De Zwette. Maar wat kun je daar zelf aan doen? 
 
Er is veel te leren en te winnen
Zowel op het niveau van bedrijventerreinen als geheel als op het niveau van individuele ondernemers valt er veel te leren en te winnen. We gaan daarom op bezoek bij twee inspirerende voorbeelden: De Mannen van Staal en Technea. Met elkaar gaan we in gesprek over praktische mogelijkheden die leiden tot concrete acties en afspraken.
 
Excursie
Bert Natuur, de Freek Vonk van de Nederlandse berm, goot en sloot, dompelt je onder in de ogenschijnlijk simpele omgeving waar je in dacht te leven. Hij laat je zien dat achter een nachtvlinder, een mosje of een onkruid naast een paaltje een wereld schuilgaat die niet onder doet voor de wildste jungles aan de andere kant van de wereld.
 
Meld je aan en ga mee!
Wil je meepraten, geïnspireerd raken en meedoen? Geef je voor de excursie op De Zwette dan op via transitiemanager@dezwette.nl.
 

Word lid van de Zwette

Voor alle bedrijven en winkels die zijn gevestigd op De Zwette

Op De Zwette gebeurt het

Cookie melding

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.