Verrassend veel bedrijvigheid

Op bedrijven en winkelpark De Zwette zijn maar liefst 330 bedrijven gevestigd. Dit aantal zal de komende jaren flink groeien. Door de komst van de haak om Leeuwarden is De Zwette als vestigingsplaats voor bedrijven nog interessanter. De Zwette kan worden beschouwd als de nieuwe poort van Leeuwarden.

De aantrekkelijkheid van De Zwette als vestigingsplaats voor bedrijven is ook van belang voor werknemers. Het terrein is 's ochtends en 's avonds goed bereikbaar. Dit geldt natuurlijk ook voor leveranciers en klanten van de bedrijven op De Zwette.

Als je meer informatie wilt over De Zwette als vestigingsplaats voor je bedrijf kun je bellen met de parkmanager Lex Vergnes op nummer 06 1500 4008. Of email parkmanager@dezwette.nl

Zoek een bedrijf

Zoek een winkel

 • Crystalic Business Center

  Crystalic Business Center

  Crystalic is een unieke en stijlvolle full-service verhuurlocatie van o.a. kantoorruimte. Wij bieden organisaties een functionele en inspirerende omgeving met de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en samen te werken in de dynamische werkomgeving. Naast kantoorruimtes beschikt het centrum tevens over vergaderzalen, een business café, en een kinderdagverblijf. Beleef Crystalic!

  Openingstijden

  werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur.
 • Welcome to the Village

  Welcome to the Village

  Welcome to The Village is een festival voor muziek, theater, kunst, social design en innovatie dat plaatsvindt in de Groene Ster, net buiten Leeuwarden. De 4e editie in 2016 werd georganiseerd met behulp van ruim 500 vrijwilligers en trok 7000 bezoekers die konden kiezen uit ruim 100 acts.

  Openingstijden

 • P.A. Wiersma Bouwmaatschappij B.V.

  P.A. Wiersma Bouwmaatschappij B.V.

  Al jarenlang staat P.A. Wiersma voor hoogstaande kwaliteit, optimale inzet en een klantgerichte dienstverlening. Een allround bouwbedrijf dat graag meedenkt in de ontwerpfase van een project. De bedrijfsactiviteiten variëren van nieuwbouw en verbouw tot betonbouw, renovatie en utiliteitsbouw voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Door persoonlijke en deskundige aanpak van projecten weet het klanten aan zich te binden.

  Openingstijden

  maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur
 • Wetterskip Fryslân

  Wetterskip Fryslân

  Wetterskip Fryslân zorgt voor schoon water én droge voeten in de provincie Fryslân en het Groninger Westerkwartier.
  Elke dag houden wij het water op peil in sloten, vaarten en kanalen om droogte en wateroverlast tegen te gaan. Wij zuiveren afvalwater en wij beheren en bewaken dijken, kaden en oevers.

  Openingstijden

  Maandag tot en met donderdag
  8:30 - 16:00 uur

  Vrijdag
  8:30 - 12:30 uur
 • Weistra & Van der Meer Accountants en Adviseurs

  Weistra & Van der Meer Accountants en Adviseurs

  Ons team verricht werkzaamheden (financieel, fiscaal, P&O etc.) voor bedrijven en particulieren. Wij kennen u en uw bedrijf en maken op basis daarvan zaken bespreekbaar. Als mensen met elkaar om tafel op zoek naar een voor u passende oplossing.

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag
  van 8.30 tot 12.30 en
  van 13.00 tot 17.00
  Buiten deze tijden op afspraak.
 • Wassenaar Zweedseautospecialist

  Wassenaar Zweedseautospecialist

  Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden is al sinds 1962 officieel Saab-dealer. Dat betekent dus meer dan vijftig jaar kennis en ervaring. Kortom: een vertrouwd adres voor het onderhoud aan uw Saab. Daarnaast zijn we specialist in Volvo. Voor beide Zweedse merken stellen wij snel een diagnose. Zodat we reparaties en onderhoud efficiënt kunnen uitvoeren. Wij helpen u graag snel en voordelig op weg. Graag tot ziens!

  Openingstijden

  showroom:
  maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  zaterdag 09.00 - 16.00 uur

  werkplaats:
  maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur
 • VHD Bedrijfswageninrichting B.V.

  VHD Bedrijfswageninrichting B.V.

  VHD Bedrijfswageninrichting is in maart 2000 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting.
  Staal, hout en aluminium inrichtingen, systeem- en maatwerk tot en met de accessoires. Voor alles kunt u bij ons terecht.

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag

  07:30 - 17:00 uur
 • Verbeek Autoverhuur

  Verbeek Autoverhuur

  Verbeek Autoverhuur is in Noord-Nederland dé professional op het gebied van zowel shortlease van personenbussen aan de zakelijke markt  als ook de verhuur van personenbussen aan particulieren. 

  Wij beschikken over een uitgebreid, modern wagenpark van 9-persoonsbussen en 6-7-persoons dubbele cabine bussen. Graag tot ziens aan de Celsiusweg 1b.

  Openingstijden

  ma t/m vrij: 08.30 – 18.30 uur
  zat/zondag: Op afspraak
 • V&S Beveiliging BV

  V&S Beveiliging BV

  Wij leveren zowel beveiligingssystemen voor bedrijven die geen borg klasse eis hebben en voor bedrijven die er wel 1 hebben. Des te hoger de eis van uw verzekering des te belangrijker is het dat u kiest voor een gecertificeerd bedrijf!

  V&S Beveiliging werkt met A-merk beveiligingsapparatuur en een laagste prijsgarantie plus 3 jaar garantie en zowel koop & lease mogelijkheden!

  Openingstijden

  Verkoop: 088 – 1120 444

  Service: 0518 – 438 428
 • TROMP mineralen likstenen premixen

  TROMP mineralen likstenen premixen

  Wij zijn sinds 1937 professionele ontwikkelaar, fabrikant en groothandel van een hoge kwaliteit producten voor rundvee, paarden en schapen. Wij leveren op maat met zo natuurlijk mogelijke grondstoffen. Als vee de juiste voeding krijgt, krijgen mensen er een hoge kwaliteit producten voor terug.

  Openingstijden

  maandag t/m vrijdag van 8.00 - 16.00 uur
  telefoon +31 (0)58 213 91 02
  e-mail info@trompbv.nl