Tweede editie Netwerkevent Pitch!

In Nieuws by L. Vergnes

De tweede editie van netwerkevent Pitch! vindt plaats op donderdag 20 september en is gericht op speeddaten voor ondernemers in een ‘level playingfield’. Voor alle deelnemers dezelfde standruimte. De contacten die worden gelegd zijn van hoogwaardige kwaliteit, omdat het bezoek van het evenement doelgericht is.

Honderd deelnemende bedrijven van ZZP’ers tot MKB’ers kunnen hun bedrijf op een leuke manier presenteren in Crystalic Business Park. Nieuw dit jaar is dat er gekoppeld aan het evenement een magazine wordt uitgegeven met nieuws en achtergronden en presentaties. Het magazine dat naar bedrijven wordt verstuurd geeft een goed beeld van het evenement. De organisatie verwacht dit jaar een bezoekersaantal van vijfhonderd pure ondernemers te ontvangen.

Bovendien worden er voor deze dag inspirerende sprekers uitgenodigd die presentaties geven over het hoofdthema Innovatie en Duurzaamheid. Verschillende interessante bedrijven en sprekers hebben hun deelname al toegezegd! Het begint donderdag 20 september om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Informatie over de vriendelijke standhoudersprijzen en het laatste nieuws vind je op www.pitch2018.nl. Op die website kun je je aanmelden. Wil je meedoen, wees er dan snel bij! Profiteer van deze geweldige kans om in één dag je netwerk effectief uit te breiden met nieuwe kwaliteitscontacten.

Pitch2018 is de tweede editie van dit jaarlijkse netwerkevent in Crystalic Business Park, georganiseerd door Localink en Ontwerpstudio Vogelzang.