Nieuw kantoor Comfortzorg geopend aan James Wattstraat

In Nieuws by L. Vergnes

Op de James Wattstraat nummer 1 is donderdag het nieuwe kantoor van Comfortzorg feestelijk geopend. Het is het eerste regiokantoor van dit zorgbedrijf uit Heerenveen, dat op korte termijn haar tweede regiokantoor opent in Drachten.

Directeur Hanni van den Broek, van het bedrijf dat in 2009 door haarzelf werd opgericht: “Dit is een hele mooie markering van de groei die we doormaken, wij zijn sterk aan het groeien.” Chris Visser uit Leeuwarden is speciaal aangenomen als regiomanager voor Leeuwarden en Drachten – is per 1 mei begonnen – en heeft er ook zin in de groei van Comfortzorg verder vorm te geven.

Chris Visser: “Ik zie volop mogelijkheden en kansen om Comfortzorg uit te breiden.” Vanuit de nieuwe vestiging in Leeuwarden worden op dit moment zo’n twintig medewerkers aangestuurd, die zorg verlenen aan mensen in Leeuwarden en wijde omgeving. De kans is erg groot dat het aantal medewerkers zal groeien.

Het nieuwe kantoor zal vooral worden gebruikt voor vergaderingen en als ontvanglocatie voor mensen die zorg hebben of willen krijgen van Comfortzorg en als bureaulocatie voor het kunnen uitwerken van zorgplannen en dergelijke.


Waarom Comfortzorg voor een kantoor aan de James Wattstraat heeft gekozen? Hanni: “Het is een dynamische omgeving met veel bedrijvigheid, je kunt hier makkelijk parkeren en het is erg goed bereikbaar via de Haak om Leeuwarden. Bovendien is hier ook nog volop ruimte om onze mogelijke groei verder uit te kunnen werken.”