Maar liefst 27.000 bezoekers bij beurs Vrouw! in WTC Expo

In Nieuws by L. Vergnes

Beurs Vrouw! in WTC Expo heeft in drie dagen 27.000 bezoekers opgeleverd op 8,9 en 10 maart. In twee volgepakte beurshallen toonden 260 winkels hun producten en activiteiten, van workshops op allerlei gebieden tot modeshows met de nieuwste voorjaarsmode tot gezondheidsproducten en alles daartussenin wat een vrouw maar kan inspireren tot live optredens. De live optredens werden verzorgd door drie voormalige deelnemers aan The Voice of Holland.

Vrouw! is dit jaar gegroeid tot de grootste editie tot nu toe. Naast de vertrouwde waren veel nieuwe deelnemers en activiteiten toegevoegd aan de beurs. Van het carrièreplein Femmeployment Plaza powered by Vrouw! tot het live laten zetten van een Tattoo bij Fenz_tattoo en de ANWB Ladies pech onderweg cursus.

Ook waren er workshops over bijvoorbeeld het ontwerpen van een unieke Ibiza portemonnee, tekstsierraad of dreamcatcher, tot verticaal tuinieren en Ge-Stipt aan de slag gaan met je eigen ‘gestipte’ bord. Voor de kleintjes waren vele activiteiten op het kinderplein met Nanny at Home en je kon je bezoek aan Vrouw! vastleggen met een mini fotoshoot. Ter inspiratie waren er ook de stijlhuisjes vol woonartikelen. De Vrouw! modeshow was dé plek om onder genot van een hapje en drankje inspiratie te krijgen door de nieuwste fashionitems.

De data voor volgend jaar zijn ook alvast bekend gemaakt. Op 13, 14 en 15 maart 2020 vindt de dertiende editie van dit bijzondere vrouwenevent plaats.