Goede opkomst en sfeer bij nieuwjaarsreceptie

In Nieuws by L. Vergnes

De nieuwjaarsreceptie van de ondernemersvereniging is goed bezocht op woensdagmiddag 5 februari en vond plaats bij verspreider FRL Post, uiteraard één van de leden van de ondernemersvereniging. De toespraak van voorzitter Jaap Hoekstra was kort en bondig, het belangrijkste element van deze receptie was het elkaar ontmoeten, netwerken en samen zaken doen. Daar is geen lange toespraak van de voorzitter voor nodig.

Voor een gezellig samenzijn en netwerken zijn wel lekker eten en drinken nodig en dat was dankzij cateraar Cadenza Catering ruimschoots en in smaakvolle mate aanwezig. Dit in combinatie met de hal van de 25-jarige verspreider FRL Post, met volop ruimte en gelegenheid tot het voeren van gesprekken, zorgde voor een uitstekende ambiance.

Voorzitter Jaap riep de aanwezigen nog wel op zich aan te melden voor de werkgroep met betrekking tot het parkeerbeleid rondom het nieuwe voetbalstadion van SC Cambuur, waarvan de realisatie steeds realistischer wordt en steeds dichterbij komt. Het voetbalstadion komt aan de rand van het bedrijventerrein en de voertuigen van de bezoekers zullen hun plekje moeten vinden op De Zwette. “Denk alsjeblieft zoveel mogelijk met ons mee, zodat we tot een voor iedereen acceptabel parkeerbeleid kunnen komen. Samen staan we sterk en weten we meer. Meld je aan als je mee wilt doen!”

Verder wenste Jaap uiteraard alle ondernemers een voorspoedig, succesvol en fijn 2019 toe, met volop samenwerkingsverbanden en zakelijk succes uiteraard. “Proost!”