Duizend euro voor ontwerp tunnel Zwettestraat als Legacy van LF2018

In Nieuws by L. Vergnes

De bedrijvenvereniging van De Zwette wil iets doen als Legacy van Leeuwarden Friesland Culturele Hoofdstad van 2018, iets moois en opvallends neerzetten waar nog lang over gesproken en van genoten gaat worden. Daarom schrijft het een prijsvraag uit. De vereniging wil graag de tunnel van de Zwettestraat op een originele en indrukwekkende manier laten aankleden en iedereen is hierbij van harte uitgenodigd zijn of haar ontwerp daarvoor aan te leveren. De winnaar ontvangt duizend euro.

Laat je creativiteit stromen, regels zijn er nauwelijks. De enige regels zijn dat het maken van de aankleding niet meer dan 20.000 euro mag kosten en dat de deadline van het aanleveren van je ontwerp vóór 15 november gedaan moet worden. Het ontwerp mag iets onvergetelijks en prachtigs gaat worden: mooi, kleurrijk en bijzonder, als herinnering aan LF2018.

WIE: Schrijft & ontwerpt deze Legacy
OVER: Leeuwarden Culturele Hoofdstad LF2018
WAAR: Aankleding van de tunnel in de Zwettestraat op winkel- en bedrijvenpark De Zwette.
AANKLEDING: Iets met verf, tegels of….. iets anders? Laat je creativiteit stromen.

Het winnende ontwerp wordt beloond met een prijs van € 1000,-. De ontwerpen kunnen worden gestuurd naar parkmanager@dezwette.nl tot 15 november 2018. De bedrijvenvereniging van De Zwette zal uit de ontvangen ontwerpen, zo mogelijk, een keuze maken en de opdracht tot uitvoering inzetten. De uitvoering mag maximaal 20.000 euro bedragen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wij wensen iedereen alvast heel veel succes met het bedenken en creëren van een fraai ontwerp en zien alle ontwerpen met veel plezier tegemoet. Zodra het winnende ontwerp bekend is, zal dat uiteraard zo snel mogelijk bekend worden gemaakt en in uitvoering worden gebracht. Samen maken we er iets moois van. Ook dat is LF2018, de Mienskip-gedachte.

Noot: Vóór uitvoering heeft eerst overleg met de gemeente plaats die ook toestemming moet geven dat het uitgevoerd mag worden.

Hier de tunnel in de Zwettestraat, die op een bijzondere manier aangekleed mag worden.