Contactgegevens
Social Media
Openingstijden
Op afspraak.

ATS massageopleidingen

Over het bedrijf

Een verscheidenheid aan massage-opleidingen

Met de opleidingen, cursussen en workshops die wij aanbieden, spelen we in op de steeds groter wordende vraag naar vakkundig opgeleide mensen binnen het massagevak. Als je graag met mensen bezig bent, of een cursus wil volgen voor eigen gebruik, wellicht een eigen praktijk wil starten of in de sport werkzaam bent, voor elke geïnteresseerde is er een mogelijkheid tot ontwikkeling en opleiding!

Opleiding Sportmassage
Een sportmassage opleiding is een goede basis voor iedereen die wil leren masseren, maar ook over voldoende kennis wil bezitten van het menselijk lichaam en de werking daarvan. Volg de opleiding sportmassage en ga aan de slag in een eigen praktijk, bij een sportclub, fitnesscentrum of als assistent in een fysiotherapie-praktijk!

Ontspanningsmassage
Voor diegene die nog geen, of weinig ervaring hebben met massages is de opleiding ontspanningsmassage een uitstekende start. Je leert op een gedegen en veilige manier ontspanning te geven met de juiste technieken. Zo kun je invloed uitoefenen op iemands welzijn met als belangrijkste instrument: je handen!

Opleiding Voetreflexmassage
Voetreflextherapie is een reflex behandelmethode die de gesteldheid van de inwendige organen en weefsels beïnvloedt en zo het algemeen welzijn bevordert. Het principe van deze methode is dat elk orgaan of weefsel projectievelden (reflexgebieden) heeft op bepaalde delen van het lichaam. Deze velden kunnen we bewerken met verschillende technieken om zodoende blokkades in desbetreffende organen op te heffen.

Opleiding Oosterse filosofie en massage
Tijdens de opleiding oosterse filosofie en massage worden verschillend vormen van diagnostiek en behandelwijzen behandeld volgens de oosterse filosofie. In het westen worden klachten meestal op fysiek niveau bekeken en behandeld terwijl de oosterse benadering veelal holistisch is (er wordt naar het geheel gekeken). Hierop wordt gewerkt vanuit de Yin-Yang denkwijze, de 5-elementen leer, meridianen, bindweefsel en de verbindingen hiervan met bijbehorende organen.

Opleiding MBO Anatomie & Fysiologie
Kennis van het menselijk lichaam is onontbeerlijk voor elke masseur. De opleiding MBO Anatomie-Fysiologie is een uitgelezen kans voor bijvoorbeeld de ontspanningsmasseur of voetreflexmasseur om de kennis van anatomie en fysiologie te vergroten. OF voor iedereen die van plan is om de opleiding sportmassage/sportverzorger te gaan volgen is deze opleiding een uitstekende voorbereiding op de anatomie- en fysiologie lesstof.

Opleiding MBO Pathologie
Op een overzichtelijke manier wordt in kort bestek, maar met de benodigde diepgang, een goed overzicht gegeven van de meest voorkomende ziektes, hun ontstaan en hun gevolgen. Je bent als masseur geen dokter, maar je kunt met de juiste kennis wel bepaalde ziektes herkennen door middel van deze opleiding. Je kunt hiermee je kennis vergroten, maar ook een solide (basis)kennis creëren tijdens deze opleiding.