Contactgegevens
Social Media
Openingstijden
Klantenservice:
Ma-vr: 06:00 - 23:00
Za-zo: 07:00 - 23:00

Arriva Nederland

Over het bedrijf

Arriva Nederland
Dit is Arriva! Je komt ons in 10 van de 12 provincies in Nederland tegen! We hebben zo’n 1.500 bussen op de weg en rijden met 146 treinen op trajecten in het noorden, oosten en in Limburg. Ook zijn we onder de noemer Waterbus met 14 schepen op het water te vinden. We hebben zo’n 60 touringcars die we verhuren en waarmee we het (pendel)vervoer tijdens grote evenementen verzorgen. Bij Arriva werken 5.500 enthousiaste medewerkers die dag in dag uit klaar staan om reizigers een goede reis te bieden!

Wij verzorgen openbaar vervoer in heel Nederland. Treinen en bussen die elkaar optimaal aanvullen, dat is onze focus! We hebben onze organisatie ingedeeld in vijf regio’s: Noord, Oost, Zuid, West en Limburg. In deze regio’s bieden wij een slim aansluitend openbaar vervoernetwerk. Dat doen we in opdracht van decentrale overheden; de provincies Drenthe, Fryslân, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Overijssel, Zuid-Holland, gemeente Lelystad en het OV-bureau Groningen Drenthe. Soms bestaat een regio uit meerdere zogenaamde concessies; dat is het alleenrecht dat gegund wordt door een provincie of gemeente om in een bepaalde periode in een bepaald gebied het openbaar vervoer te verzorgen.

Arriva Group
Arriva behoort tot de belangrijkste aanbieders van reizigersvervoer in Europa, heeft meer dan 53.000 medewerkers en voert per jaar 2 miljard reizen uit in 14 Europese landen.
Tot onze diensten behoren lokaal busvervoer (volgens dienstregeling en op afroep); intercitybussen voor woon-werkverkeer; lokale, regionale en nationale treindiensten; trams en light rail; waterbussen, en niet-spoedeisend patiëntenvervoer.
Wij zijn onderdeel van Deutsche Bahn (DB), wereldwijd een van de belangrijkste reizigersvervoer- en logistiekbedrijven en zijn verantwoordelijk voor het regionale reizigersvervoer van DB buiten Duitsland.
Wij zijn actief in Tsjechië, Kroatië, Denemarken, Hongarije, Italië, Nederland, Polen, Portugal, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Verloren voorwerp zoeken
Ben je iets verloren in één van onze bussen of treinen? We helpen je graag om het voorwerp weer terug te vinden. Alle voorwerpen die wij vinden, plaatsen wij via iLost op onze webpagina. Om naar de pagina te gaan, klik op de link van iLost.